Kritische kanttekeningen bij massavaccinatie

In een recent gesprek tussen Dr. Geert Vanden Bossche (vaccinoloog) en Dr. Robert Malone (Amerikaanse viroloog) wordt door Geert vanden Bossche gewaarschuwd dat massavaccinatie met vaccins die de transmissie niet stoppen -de zogenaamde leaky vaccins- levensgevaarlijk kan zijn. Hij pleit er voor direct te stoppen met vaccineren.

Er wordt in dit gesprek expliciet gesteld dat het vaccin persoonlijke bescherming kan bieden. Dus voor kwetsbare mensen kan het belangrijk zijn dit vaccin te nemen. Echter is de hele populatie vaccineren onverantwoord.


Gevaarlijke varianten
Simpel uitgelegd: door massavaccinatie wordt er druk op het virus gezet waardoor het 
als het ware ontsnapt aan het vaccin en er een gevaarlijke variant (viral / vaccine escape). kan ontstaan die  gevaarlijker is dan het oorspronkelijke virus.  Vergelijk het met het gebruik van antibiotica waardoor uiteindelijk bacteriën ontstaan die er resistent tegen zijn.

Uiteindelijk kan er een dominante variant ontstaan die volledig resistent is tegen het vaccin. Hierdoor lopen ook groepen die voor de massavaccinatie geen risico liepen ernstig ziek te worden een hoger risico. Het is dus het omgekeerde van wat je wil bereiken.

Dit zie je gebeuren in landen waar men het eerst is begonnen met vaccineren. Namelijk Engeland en Israël. De besmettingen nemen weer toe en steeds meer mensen komen in het ziekenhuis.

Je zou dus alleen de kwetsbare groepen kunnen vaccineren en groepen die haast geen risico lopen ernstige schade door het virus op te lopen niet vaccineren. Immers dan kan deze groep ongevaccineerden zorgen dat deze gevaarlijke mutaties niet optreden. Zij zijn namelijk breder immuun door hun natuurlijke immuunsysteem. Bij gevaccineerden wordt alleen het spike-eiwit aangevallen van de variant die 1,5 jaar geleden dominant was. Andere varianten breken hierdoor juist door de muur van natuurlijke bescherming heen en zorgen dat iemand die gevaccineerd is vatbaarder is voor andere pathogenen (Pierre Capel heeft dit in meerdere webinars ook uitgelegd).

De ongevaccineerden zijn als het ware een soort spons en zorgen voor de nodige groepsimmuniteit. Voor bescherming van de populatie zijn zij dus zelfs onmisbaar.  Nou dat is wel even andere koek.

Ethisch bezwaar tegen massavaccinatie
Daarnaast is er nog een ethisch bezwaar. Het vaccin wordt nu in de rijke landen gebruikt voor mensen die er geen voordeel van hebben, immers de meeste mensen behoren geenszins tot de zogenaamde risicogroepen. Denk aan jongeren.   60% van de mensen die geïnfecteerd raken met Sars-cov2 merkt daar niets van en slechts 2% wordt dusdanig ziek dat ziekenhuisopname noodzakelijk is. De vaccins zouden dan gebruikt kunnen worden in andere landen waar de kwetsbare groepen nu niets krijgen. Jonge mensen (onder de 65) die geen onderliggende ziektes hebben en oudere fitte mensen zonder ziektes kunnen het virus prima aan.  Daarnaast is het grootste deel van de bevolking al in aanraking met het virus geweest. Doordat de natuurlijke immuniteit veel breder is dan immuniteit door vaccinatie is het onzinnig deze mensen te vaccineren.

Bijwerkingen
Meer dan zorgelijk is dat Meldingen van bijwerkingen niet serieus worden genomen. Dat is met name bijzonder omdat het vaccin toch nog in een experimentele fase zit en tot eind 2023 daar in blijft. Het is tijdelijk toegestaan omdat het een noodsituatie betrof. Normaliter wordt er goed gemonitord als er een nieuw vaccin of medicijn op de markt komt. Kijk maar naar de vaccins voor het RS virus (https://www.nu.nl/binnenland/6147239/vaccinatie-tegen-rs-virus-laat-waarschijnlijk-nog-jaren-op-zich-wachten.html) Nu mag er niet over de veiligheid en werking  gediscussieerd worden en wordt door onze minister van VWS geroepen dat het 100% veilig is. Agnes Kant van Lareb weigert de door de BPOC geleverde verhalen over bijwerkingen van de vaccins in ontvangst te nemen. Geen enkele reguliere krant of programma besteedt aandacht aan de meldingen gedaan bij het Lareb, EMA en Vaers. de Duitse patholoog Schirmacher stelt dat een deel van de overleden menen die hij onderzocht is overleden door vaccinatie. Waarom voeren we in Nederland geen obducties uit?

De vragen
Niets, maar dan ook niets mag afwijken van het verhaal van de overheid dat al vanaf dag 1 maar op één paard heeft gewed. Namelijk het vaccin. Wetenschappers met grote staat van dienst worden geframed, geridiculiseerd, kalltgesteld zodra zij iets melden dat afwijkt van het overheidsnarratief. De media negeren deze mensen. Wikipedia pagina's worden herschreven (gelukkig blijft de geschiedenis op het internet bewaard en zijn oude pagina's nog in te zien via archive.org)  Opmerkelijk toch? Leven we nog in de donkere middeleeuwen waarin de kerk bepaalt wat goed voor ons is? Is wetenschap verworden tot een verhaal van de grootste schreeuwers of mensen met het meeste geld? Waar zijn de kritische kanttekeningen? Hoe kan het dat de overheid al 1,5 jaar aanloopt achter een OMT dat weer wordt geadviseerd door de WHO. Wie bepalen het beleid van de WHO? Wie financieren dit beleid?. En is alles wat het RIVM vertelt heilig?


Welke journalist zoekt dit nu eens tot op de bodem uit? Wie durft?


En welke journalist duikt eens in het verhaal van Geert vanden Bossche, welke viroloog kan hier inhoudelijk op ingaan? Waar is de discussie? Als het waar is wat Geert vanden Bossche zegt lopen we een gigantisch risico. Ook Sucharit Bhakdi en Pierre Capel waarschuwen hiervoor. Dit geluid kan toch niet zomaar genegeerd worden?

Wie schrijft er nu eens een kritisch stuk over het gevaar dat Covid19 nu nog is voor de volksgezondheid? En wie gaat eens kritisch in op de cijfers van Rutte en de Jonge dat er 1,8 miljoen ongevaccineerden zijn en dat deze groep goed is voor 3000 Ic bedden deze winter. Dat is meer bedden dan we in de eerste golf bezet hadden toen het virus er net was en niemand nog beschermd was door een vaccin of door het doorlopen van een infectie.  Klopt dit cijfer wel? Waar komt het vandaan? En wie zijn de mensen die nu nog in de ziekenhuizen liggen en komen? Hoeveel daarvan hebben al één prik gehad? (
Tot twee weken na je tweede prik sta je in Nederland nog geregistreerd als ongevaccineerd). wat is het onderliggend lijden van deze mensen? Liggen ze alleen in het ziekenhuis vanwege Covid19 of om andere redenen?

Veel vragen nog. Zolang deze discussie niet gevoerd wordt en men doorgaat met het er door heen drukken van een eendimensionaal overheidsbeleid, de contracten met de Farmaceutische industrie en de overheid niet openbaar zijn (zie vragen FvD aan Hugo de Jonge hier over de kamer die onbeantwoord blijven), zolang ga ik uit van de twijfel die zegt niet inhalen en blijf ik een bewust ongevaccineerde burger.

Marlies Rattink 29 september 2021
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gesprek Geert vanden Bossche en Dr Malone
Hier het gesprek. Het duurt 2 uur, maar is zeer de moeite waard.
Meeting of the COVID-19 Giants with Geert Vanden Bossche and Robert Malone MD

https://youtu.be/qP31cfD3YOY

Vragen over contracten Tweede kamer Nederland
FvD kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft vragen gesteld over de contracten die Hugo de Jonge namens de Nederlandse bevolking heeft afgesloten met Pfizer. Helaas komt er geen antwoord op de 33 vragen. Hugo de Jonge beroept zich op geheimhouding. Waarom? En mag ook de kamer niet weten wat hier in staat?
https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2021/09/21/beantwoording-kamervragen-over-de-vragen-van-het-kamerlid-van-houwelingen-fvd-over-de-uitgelekte-contracten-met-pfizer

A reflection on covid mania

https://sebastianrushworth.com/2021/09/23/a-reflection-on-covid-mania


Ach bij kippen blijkt het wel zo te werken ....
https://www.pbs.org/newshour/science/tthis-chicken-vaccine-makes-virus-dangerous

Geert van den Bossche


https://www.geertvandenbossche.org/
Geert Vanden Bossche received his DVM from the University of Ghent, Belgium, and his PhD degree in Virology from the University of Hohenheim, Germany. He held adjunct faculty appointments at universities in Belgium and Germany. After his career in Academia, Geert joined several vaccine companies (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals) to serve various roles in vaccine R&D as well as in late vaccine development. Geert then moved on to join the Bill & Melinda Gates Foundation’s Global Health Discovery team in Seattle (USA) as Senior Program Officer; he then worked with the Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) in Geneva as Senior Ebola Program Manager. At GAVI he tracked efforts to develop an Ebola vaccine. He also represented GAVI in fora with other partners, including WHO, to review progress on the fight against Ebola and to build plans for global pandemic preparedness. Back in 2015, Geert scrutinized and questioned the safety of the Ebola vaccine that was used in ring vaccination trials conducted by WHO in Guinea. His critical scientific analysis and report on the data published by WHO in the Lancet in 2015 was sent to all international health and regulatory authorities involved in the Ebola vaccination program. After working for GAVI, Geert joined the German Center for Infection Research in Cologne as Head of the Vaccine Development Office. He is at present primarily serving as a Biotech/ Vaccine consultant while also conducting his own research on Natural Killer cell-based vaccines.

Malone volgens wikpedia in juli 2021
In the 1980s, while a researcher at the Salk Institute, Malone conducted studies on messenger ribonucleic acid (mRNA) technology, discovering that it was possible to transfer mRNA protected by a liposome into cultured cells to signal the information needed for the production of proteins.[2][3] Some have credited Malone as the inventor of mRNA technology, though, the accuracy of that claim has been disputed with credit for the distinction given to later advancements by Katalin Karikó or Derrick Rossi.
Until 2020, Malone was chief medical officer at Alchem Laboratories, a Florida pharmaceutical company. He was previously director of clinical affairs for Avancer Group, a member of the scientific advisory board of Epivax, assistant professor at the University of Maryland Baltimore school of medicine, and an adjunct associate professor of biotechnology at Kennesaw State University. In 2016, as CEO of Atheric Pharmaceuticals, he was contracted by the United States Government to assist in the development of a treatment for the Zika virus by evaluating the efficacy of existing drugs.

Malone was selected as one of five guest editors for a 2021 issue of Frontiers in Pharmacology titled "Treating COVID-19 with Currently Available Drugs". Along with three of the other guest editors, Malone resigned in protest after Frontiers Media SA, the journal's publisher, pulled several articles that had passed peer review.[10] Later that year, according to Malone, he was banned from LinkedIn over what he claimed were posts he had made questioning the efficacy of some COVID-19 vaccines.


www.rwmalonemd.com/

Obducties Duitsland -waar of niet waar? Is kritiek terecht of heeft patholoog Schirmacher een punt?
Mehr als 40 Menschen habe man bereits obduziert, die binnen zwei Wochen nach einer Impfung gestorben sind. 30 bis 40 Prozent davon seien an der Impfung gestorben. Die Häufigkeit tödlicher Impffolgen wird aus seiner Sicht unterschätzt. Allerdings gibt es an dieser Grundannahme heftige Kritik.
https://www.swr.de/swraktuell/baden-wuerttemberg/mannheim/schirmacher-100.html