Follow The Silenced

Media en politiek

Tijdens de coronacrisis werd zichtbaar hoe media en politiek verstrengeld zijn. Maar er is ook verstrengeling met de industrie.  Het grootste deel van de onafhankelijke en vrije pers volgt de regering en vindt dit ook nog logisch. Maar daarmee was er dus sprake van propaganda. Het kan zijn dat zij zelf voor de propaganda van de WHO, die namens de farmaceutische industrie, de gezondheid van de hele mensheid monitort,  zijn gevallen.En wat volgde was en is een ongekende golf van censuur van de kritische denkers.


Mensen die de veiligheid van deze mRNA vaccins ter discussie stelden. Want waarom zou je dat niet (mogen) doen? Die vragen hadden over de effectiviteit. Zoals hoe gaat dat werken met een zo snel muterend virus en hoe zit het met ADE (Antibody-Dependent Enhancement) en blijft dat spike-eiwit wel op zijn plek, en verdwijnt het wel binnen 2 dagen uit het lichaam? Wat gebeurt er als mensen 3-4-5 prikken krijgen?  Ze mochten niet meepraten.  Ze werden geweerd op sociale netwerken, verloren hun geloofwaardigheid doordat  ze zwart gemaakt  en geframed werden ( Wikipedia profielen werden aangepast),  een aantal verloor zelfs zijn baan.

Wat als de vaccins niet zo veilig en effectief zijn als men propageerde? Wie zou het dan aankaarten? De media die het van de daken schreeuwde hoe fantastisch ze waren en de ongevaccineerden ridiculiseerden, beledigden en zelfs dood wensten? De politici die kozen voor deze one-size-fits-all benadering en zich door hun deskundigen lieten informeren ,die op hun beurt niet lieten zien op welke informatie zij hun adviezen baseerden? De artsen die mensen hebben gezegd zich te laten vaccineren en zeiden dat het veilig was? Of de Farmaceutische industrie? Wat denkt u zelf? Wie?

Nou ik dus en met mij veel anderen. Luister naar hun verhalen.


Effectief en veilig
Er werd verteld dat je geen Covid meer kon krijgen en dat je iemand anders niet meer kon besmetten. Het was niet waar.

Wie heeft wanneer de beslissing genomen om de gehele bevolking te gaan inenten met een haastig op de markt gebracht middel dat niet getest is of het de transmissie wel stopt? Waarom niet alleen de groep mensen die ernstig ziek zouden worden door corona? Immers de risicogroepen waren al snel bekend. Wie? En is deze beslissing gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek? Welk onderzoek?

Waarom kon alleen vaccin ons 'redden' en ons uit de pandemie halen? (Hugo de Jonge april 2020).  Wie heeft toegestaan dat de farmaceutische industrie geen verantwoordelijkheid heeft voor als er bijwerkingen zouden zijn?. Wat voor contracten zijn er door de EU en door onze overheid afgesloten met een bedrijf als Pfizer?

Nou en? Dan zijn ze wat minder effectief. Baat het niet dan schaadt het niet.. en weer verder ....

Maar wat als? ....

...de vaccins wel degelijk schaden?

Want ondertussen blijkt uit onderzoeken dat 4 keer gevaccineerde mensen veel vatbaarder zijn voor Covid. Hun immuunsysteem lijkt aangetast. Dat is toch wel ernstig. Je wil mensen beschermen maar je maakt het erger. Dat kan toch niet waar zijn? Waarom mag er niet over gepraat worden?  Waarom werden mensen die hiervoor waarschuwden zoals Sucharit Bhakdi en Geert vanden Bossche geweerd uit de media en werden ze door hun collega wetenschappers verguisd? En nu? Nu ze gelijk lijken te hebben met hun waarschuwingen?  Ook worden veel bijwerkingen gemeld en wijzen spaarzame autopsies er op dat mensen zelfs zijn gestorven door het vaccin. Er is  super veel oversterfte. In 2022 meer dan in pandemiejaar 2020 en niet alleen in Nederland. Maar dit kan niet door de vaccins komen. Waarom eigenlijk niet? Er wordt al een tijdje door een aantal artsen en wetenschappers opgeroepen de vaccins van de markt te halen. Hier zijn ook mensen bij die eerder vóór vaccinaties waren. Ze willen dat dit goed onderzocht wordt. Lijkt mij ook. Waarom zou je dat niet doen? Dit gebeurt namelijk altijd met vaccins of medicijnen waar bij zoveel bijwerkingen worden gemeld.


"The finding may help to explain why large epidemiological studies keep finding that people who have received multiple boosters are at higher risk for Omicron infection than unvaccinated people."

Maar ook andere ziektes die welig tieren nu. Streptokokkken, Griep, RSV, Roodvonk,  Apenpokken, Gordelroos .De verklaring: dat komt waarschijnlijk doordat mensen afgelopen jaren niet genoeg in aanraking zijn gekomen met deze virussen. Hun immuunsysteem is niet goed getraind. Echt waar? Dus natuurlijke immuniteit bestaat wel bij deze ziektes? Waarom dan niet bij Covid? Voor de meeste mensen bleek de eerste golf al niet levensbedreigend.

#FollowTheSilenced

Nu Elon Musk twitter heeft overgenomen komen de twitterfiles naar buiten.Gecensureerde mensen mogen weer mee doen. Zo kwam Simon Goddek met de #FollowTheSilenced

#FollowTheSilenced 1   -Simon Goddek

My name is Dr. Simon Goddek, I am a biotechnologist, and only recently Elon Musk reinstated my account after being permabanned for 1.5 years. In 2021, I took Twitter to court and curiously lost the lawsuit.

Simon werkte in Nederland aan de WUR (Wageningen) en kwam al snel met vragen en kritiek op het coronabeleid. Waarom geen aandacht voor vitamine D?  Hij schreef er een artikel over, te vinden op pubmed
Vitamin D3 and K2 and their potential contribution to reducing the COVID-19 mortality rate

Hij verloor zijn baan en is naar Brazilië verhuisd. Hij is een van de velen die zich uitspraken de afgelopen 3 jaar.

https://threadreaderapp.com/thread/1612176576405274624.html

#FollowTheSilenced 2 Jay Bhattacharya -hooglereaar geneeksunde Stanford

Amerikaanse hoogleraar geneeskunde, economie en gezondheidsonderzoeksbeleid aan Stanford University, en de directeur van Stanford's Center for Demography and Economics of Health and Ageing.  Samen met Martin Kulldorf en Sunetra Gupta schreef hij de Great Barrington Declaration. Een heel andere aanpak dan de desastreuze lockdowns.

https://www.tabletmag.com/sections/arts-letters/articles/stanford-failed-academic-freedom-test

#FollowTheSilenced 3 -Joe Rogan
Joe Rogan heeft in 69 landen een podcast. Hij sprak met Dr. Robert Malone -die 9 patenten heeft in de RNA techniek, zich heeft laten vaccineren, hartklachten kreeg en nu waarschuwt voor deze prikken.

Luid en duidelijk -in 8 minuten

https://youtu.be/dKA2GenL_Iw

#FollowTheSilenced 4 -Alex Berenson

Hij is één van de journalisten die al snel monddood werd gemaakt en nu toegang heeft gekregen tot de twitterfiles.

Pfizer board member Scott Gottlieb secretly pressed Twitter to hide posts challenging his company's massively profitable Covid jabs
https://alexberenson.substack.com/p/from-the-twitter-files-pfizer-board

A second paper confirms the mRNA shots cause recipients to make less effective antibodies to the coronavirus over time. No one knows yet what the long-term effects of this change may be, but - spoiler alert - they probably aren't good. Also: what did Pfizer know and when did the company know it?
https://alexberenson.substack.com/p/a-second-paper-confirms-the-mrna

After four shots, Covid jabs sharply REDUCED immune function in mice
Chinese researchers reported the results in a peer-reviewed paper published last month. The finding has gotten no attention. It needs attention.https://alexberenson.substack.com/p/very-urgent-after-four-shots-covid

#FollowTheSilenced 5 Jona Walk

Arts Radboud Nijmegen, in opleiding tot internist. Betrokken bij de Vierde Golf

"Ik word ongemakkelijk van de bijna dogmatische manier waarop er over coronavaccins wordt gesproken als behandeling die altijd, voor iedereen geschikt én noodzakelijk is. Ook bij herhaling een focus op het vaccineren van alle kinderen tegen Covid-19 die ik niet kan begrijpen."

https://threadreaderapp.com/thread/1584181430782857217.html

#FollowTheSilenced 6 Maurice de Hond

Al drie jaar lang werkt Maurice de Hond samen met een team en analyseert de data en probeert te duiden wat er nu gaande is. Hij doet dit op een transparante zuivere manier. Begonnen met de aerosolen, later vaccin effectiviteit en modellen van het RIVM, en nu over oversterfte.

https://maurice.nl/2023/01/14/de-oversterfte-piek-als-apotheose-van-de-covid-19-periode/

https://maurice.nl/2023/01/19/onwelgevallige-informatie/

#FollowtheSilenced 7 Peter McCullough en Aseem Malhotra

Beide cardiologen. Aseem Malhotra was voor de vaccins, maar onderzocht zijn vader die een paar maanden na het vaccin stierf aan een hartaanval. Sindsdien is hij zich gaan verdiepen en komt tof de conclusie dat deze mRNA vaccins bloedklonters veroorzaken , maar ook hartspierontstekingen (myocarditis).  McCullough signaleert dit al veel langer en probeert zoveel mogelijk mensen te bereiken.  Er sterven veel bekende jonge sporters door problemen aan hun hart..

https://metatron.substack.com/p/we-interrupt-this-broadcast-for-an

#FollowtheSilenced 8 Sean G. Kaufman, MPH, CPH, IFBA CP • 2e COVID-19 Public Health Subject Matter Expert Witness | Author | Public Health Professional | Infectious Disease Behaviorist | Chief Executive Officer and Founding Partner of Safer Behaviors

I never remained silent.  I have fought against the closures as flattening the curve was a disaster.
I questioned the use of PCR tests on asymptomatic people with +30 cycles.
I challenged mask mandates and fought against COVID injection mandates.
I stood up when the defintions of vaccines, COVID deaths, and antivaxers were changed to fit a narrative.
I have suffered as I witnessed the complete compromise of public health - selling out to politics, pharma, and corporate healthcare. And - I have never remained silent.
I have been censored, punished, discounted, discrimated against - and I will not remain silent.
I stand against COVID injections for our children as they belong to us and are not property of the government.
I have risked my career, business, and professional credibility for over two years now.
I may lose it all - but I will never lose myself.
I have and will continue to fight for those who are being bullied, coerced, and discriminated against for making a personal choice.
I will continue to serve public health as I have for 27 years.
How much more are you willing to sacrifice for COVID?
Enough is enough.

#FollowtheSilenced 9 Dr. Friedrich Pürner, MPH @DrPuerner
LongCovid könnte auch PostVac sein. Womöglich sind Langzeitschäden durch COVID-Impfung häufiger als LongCovid. Warum darüber geschwiegen wird? Es wäre das Ende der Impfkampagne und der Impfung. Transparente Aufklärung ist wichtig! Die Dauerwerbung von Lauterbach vereitelt dies.


#FollowtheSilenced 10
Mascha Sponselee op LinkedIN  -censuur op dit platform
Ik heb de afgelopen paar weken veel geschreven over de aanhoudende censuur die ook nog iedere dag erger lijkt te worden. Mijn bijdragen op dit platform leidden tot veel privé berichten van mensen die het leven op dit platform onmogelijk wordt gemaakt door het beperken of volledig blokken van accounts, het verwijderen van bijdragen etc. In sommige gevallen is alles vanuit het niets weg en onbereikbaar. Zij gaan letterlijk op zwart. Waarom?
Monddood gemaakt, het zwijgen opgelegd. Men realiseert zich echter niet dat deze mensen nooit zwijgen want zij spreken vanuit hun hart en voelen dat het niet klopt.

#FollowtheSilenced xxx alle anderen
.....en nog vele, vele anderen in elk land van de wereld die zich wel uitspraken, maar geen gehoor kregen.

De afgelopen drie jaar waren ontluisterend. We zijn gemanipuleerd en aangezet tot een super onverantwoorde manier van omgaan met een pandemie. Er wordt niet geëvalueerd.

We kunnen nu nie
t zo maar het vuil van onze schouders kloppen en verder gaan. We moeten tot het gaatje gaan, tot de bodem. Er worden wetten gemaakt.  De WHO krijgt heel veel macht en daarmee leggen we onze levens letterlijk in de handen van de Farmaceutische industrie. Willen we dat? Wil jij dat? Ik niet.


Marlies Rattink -19 januari 2023.

Is bewus
t niet Covid gevaccineerd, vertrouwt op werking eigen microbioom, geen Covid gekregen


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


BIJLAGEN - OPMERKINGEN
 
De geschiedenis herhaalt  zich als wij er niet van leren
Current Parent Company Name: Pfizer
Ownership Structure: publicly traded (ticker symbol PFE)
Headquartered in: New York
Major Industry: pharmaceuticals
Specific Industry: pharmaceuticals
Penalty total since 2000: $10,268,623,165
Number of records: 90
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gelukkig zijn ze gevaccineerd? Of zit het anders?

De vrouw van president Joe Biden (79) vertoont geen symptomen en is in isolatie gegaan. Ze testte vorige week dinsdag ook al positief en bleef toen tot zondag in isolatie. De first lady verbleef toen in een vakantiewoning aan de kust van de zuidoostelijke staat South Carolina. Ditmaal verblijft ze iets noordelijker in de staat Delaware.

Joe Biden testte woensdag negatief op het coronavirus en draagt vanwege zijn vrouw de komende tien dagen een mondkapje als hij binnenshuis in de buurt van andere mensen is. De Amerikaanse leider raakte deze zomer zelf ook besmet met het virus. Het echtpaar is meermaals gevaccineerd tegen Covid-19.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Coviddoden ondanks hoge vacinnatiegraad.

Japan's experts try to explain high Covid deaths despite multiple boosters: “vaccine-acquired immunity has possibly waned”

https://guygin.substack.com/p/japans-experts-try-to-explain-high
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ge
tuigenissen van Down Under

De Covid Cul
t
https://rebekahbarnett.substack.com/p/inside-the-psyche-of-the-cult-covidian/

Ene Nick reageert bij de comments:

I decided to thoroughly look at all the ‘evidence’ and decline the vaccine. I have many years of issues due to medical interventions and I was not going to run the gauntlet. For this, I was fired, I was called many names, I was not allowed to participate in society. I became an empty vessel sitting on the road side, existing but not moving, no desire to start the engine and move. I watched as everyone begun to pass me by and yet no one stopped to render assistance. They said it was ‘for the community’ with so much virtue and yet these are the same people that would step over the homeless without a care. These are the same people that done it for grandma and grandpa and then got on with life despite a life of isolation and emptiness descended on every nursing home in the country. The same people that said ‘we’re all in this together’ left so many behind. I lost my belief in community, I lost my faith in humanity and if by design I begun a journey of resentment, but not against others but against myself.

The isolation and measures in place to keep me out of society was meant to break me, it was meant to wear me down to nothing and the truth is, it almost did. However, I fought back, internally. I decided that it didn’t matter what others thought, it didn’t matter what names I was called and it didn’t matter that I lost an income. I grew my strength, I was proud of my stance and I do not for a moment regret standing up for others. I took charge of my situation, with help along the way and decided who I wanted to be. I wanted to be kind, caring and compassionate over being bitter. I wanted my family to be proud of who I am and to draw on my strength. So I decided I would move states, leaving my loved ones but setting out of a new journey, with a full tank and with excitement over what could be. I am 6 months into my healing and whilst I have my days/weeks, I am being the man I set out to be. Thank you for this article, it is appreciated.

Nog één downunder
I know quite a few vaccinators. Dec 2021, as the great unwashed unvaccinated, I was either banned from Christmas events or asked to do a PCR to attend . They knew why I was not vaccinated & the risk vaccines posed for me, but they still insisted & rattled off the narrative.2022 was a turning point for all of them. They observed vaccinated getting Covid & often severely, whilst I had an symptomless case & only stayed positive for 4 days.


mondkapjesdebacle
https://deanderekrant.nl/nieuws/medische-wetenschap-opzij-gezet-door-politiek-en-media-2023-03-08